загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери з Тернополя їздили на конях

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Тернополі для пенсіонерів організували заняття з верхової їзди. У ньому взяли участь відвідувачі територіального центру. Одна із них 62-річна Любов Васильчук. Жінка розповіла, що на коні була вперше. "Я отримала дуже позитивні враження". Пенсіонери з Тернополя їздили на конях Учасниця заняття Людмила Богач.

Василеві Киричу 60 років.

Чоловік востаннє їздив верхи в дитинстві. "Хотілося теж відчути те, що колись в дитинстві. І, дійсно, воно гарно й мені зворушливо".

Пенсіонери з Тернополя їздили на конях Василь Кирич. Суспільне Тернопіль Інструктор Валерій Дудар з кіньми працює п’ять з половиною років. Каже, початківцям важливо дотримуватись порад інструктора: "Гарненько триматися коника, можна коника обіймати, але не підходити ззаду, різких звуків не говорити коням".

Джерело:
До списку новин