загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

До кінця року пенсії в Україні збільшать ще двічі: кому і на скільки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У 2022 році в Україні очікується ще два підвищення пенсій. "Апостроф" розповідає, коли та кому підвищать пенсійні виплати. Зазначимо, що останнє підвищення пенсій було з 1 липня.

Розмір мінімальної виплати підвищився на 93 грн – до 2037 гривень, а максимальної на 930 грн – до 20370 гривень. Ще один перерахунок пенсій заплановано 1 жовтня.

Розмір мінімальної виплати для українців віком від 70 років за наявності повного стажу (35 років – для чоловіків, 30 років – для жінок) становитиме 3 тисячі гривень. Мінімальна пенсія за віком для пенсіонерів віком від 65 років за умови, що вони мають необхідну кількість страхового стажу, становитиме 2680 гривень.

Для пенсіонерів віком від 70 до 75 років – близько 1,7 млн українців – буде встановлено щомісячну доплату до пенсії у розмірі 300 гривень.

Джерело:
До списку новин