загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як пенсіонери можуть перевірити свій стаж та сплату страхових внесків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний фонд України роз’яснив, як пенсіонерам перевірити свій трудовий стаж через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду або однойменний мобільний застосунок.

Щоб авторизуватися в особистому кабінеті, можна скористатися різними варіантами: за кваліфікованим електронним підписом (КЕП); через ідентифікацію за Gov ID; за логіном і паролем; за електронним пенсійним посвідченням (ЕПП); за токеном; за «Дія.Підпис». В особистому кабінеті потрібно натиснути «Дані з реєстру застрахованих осіб», де можна знайти такі дані: анкетні дані користувача; заробітна плата, з якої сплачено страхові внески з 2000 року (в окремих випадках з 1998 року); страховий стаж з 2004 року; електронна трудова книжка; періоди отримання допомоги по тимчасовій втраті працездатності.

Страховий стаж на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду розраховується з 1 січня 2004 року.

Зараховується стаж з того часу на підставі записів у трудовій книжці та інших документів громадянина. Варто періодично перевіряти актуальність інформації щодо себе.

Якщо інформація застаріла або недостовірна, то потрібно подати анкету для зміни даних в реєстрі застрахованих осіб, а також додати скан-копії документів, які підтверджують відповідні зміни.

Джерело:
До списку новин