загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсія приходить не повністю: українцям розповіли, чи потрібно з виплати сплачувати податок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Оподатковування державних пенсій не передбачено чинним законодавством та громадянам, яким приходять неповні виплати, необхідно звертатися до ПФУ. Про це пише видання "Пенсійний кур'єр".

Зокрема, представники Пенсійного фонду України вирішили відповісти на одне із популярних питань серед громадян про те, чи може держава стягувати податки з виплат українців, які вийшли на заслужений відпочинок. "Скажіть, будь ласка, з пенсії стягуються податки та чому?

Чим це передбачено? З 2008 року на пенсії і жодного разу призначену пенсію повністю не отримала", - поцікавилася пенсіонерка. Українку попередили, що чинне законодавство країни не передбачає оподаткування державних пенсій.

Для вирішення своєї проблеми пенсіонерці необхідно звернутися до одного із сервісних центрів ПФУ та уточнити розмір своєї виплати, з якої, за її словами, стягується податок.

Джерело:
До списку новин