загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Скансен в Радивилові розвивається

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Володимир Дзьобак поділився чудовими фото із етно парку "Ладомирія", що знаходиться в Радивилові Рівненської області:

"Чотири дні наша команда вимивала селянську хату. Відчищали рештки краски і попередні сліди побілки. Та я Вам ще скажу робота! Спочатку відра, щітки, тряпки. Три дні. Потім ми зрозуміли, що це триватиме ще тижднів зо два і взялися за… сучасну техніку! Понад 10 годин роботи шести чоловік і хата чистенька, гарненька, готова до подальших перетворень. Продовження буде!".

Для довідки: кандидат історичних наук Володимир Дзьобак, керівник ГО «Центр дослідження і відродження Волині», проєктів «Ткацька крамничка «Серпанок», «Етнопарк «Ладомирія». Він також є ініціатором видання потужного п’ятитомного видання «Історія Волині».

 

Джерело:
До списку новин