загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії в Україні можуть зрівняти для всіх: що відомо

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Накопичувальна пенсія буде введена в країні вже 2024 року. Це станеться за умови, що 2023 року закінчиться війна, розв'язана Російською Федерацією. Крім того, виплати можуть зрівняти.

Деталями на каналі "Знай.ua" поділилася журналістка Катерина Котенкова. Вона наголошує, що сьогодні порушується питання зрівняння виплат пенсіонерам за солідарною системою у тому випадку, якщо війна, яку Російська Федерація розв'язала проти України, затягнеться. За її словами, пенсії, які зараз виплачуються за солідарною системою в Україні, можуть зрівняти для всіх одержувачів із мінімальними відмінностями випадок від випадку.

Але, зазначає журналістка, поки що остаточного рішення з цього питання уряд не ухвалив. Котенкова розповіла про те, що українці зараз запитують про можливість змінити вид пенсії.

Відповідно до статті 10 закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" особі, яка має право на різні види пенсії - за віком, за інвалідністю, у зв'язку із втратою годувальника - призначається лише один із цих видів пенсії на його вибір. Виходить, українські пенсіонери можуть змінювати вид виплат, але не може отримувати декілька одночасно. Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на час воєнного стану в Україні правила розрахунку пенсій буде змінено.

Джерело:
До списку новин