загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прикордонники нагородили пенсіонера з Чернігова, який стріляв у ворожий літак з рушниці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсіонер з Чернігова, який у березні 2022 року відкрив вогонь з рушниці по ворожому літаку, отримав медаль від Державної прикордонної служби. Про це повідомили у відомстві. На початку війни окупанти постійно бомбили Чернігів.

5 березня захисники міста збили один з російських літаків. Серед тих, хто відкрив вогонь по винищувачу, був і пенсіонер Валерій Федорович. Почувши в небі гул, він взяв рушницю і почав стріляти. "Воно бух, падло, і впало", – так описує пенсіонер знищення ворожого літака.

На пам'ять про подію чоловік залишив собі трофей: фрагмент збитого Су-34. Під час бойових дій Валерій Федорович допомагав захисникам міста і мирним мешканцям. В підвалі його дому переховувалися сусіди з дітьми. Коли його спитали, чи пішов би він до армії, якщо б дозволяв вік, чоловік сказав:

"Сьогодні ж! Пішки, карачками поліз би!" За самовідданість наш герой отримав медаль "За сприяння в охороні державного кордону". Нагадаємо, нацгвардієць Сергій покинув кар'єру моделі, щоб стати кулеметником у Нацгвадії.

Джерело:
До списку новин