загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Полтавщина: У бібліотеці пенсіонерів і підлітків навчали, як не наразити себе на небезпеку під час війни

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Лубенській публічній бібліотеці ім. Володимира Малика відбулися заходи з вивчення правил поводження з вибухонебезпечними предметами. Їх організували працівники книгозбірні й активісти обласної молодіжної організації «Твій світ».

А розповів присутнім про ази безпечної поведінки в умовах воєнного стану інструктор з мінної безпеки, голова громадської організації «Рух Сварог» і давній друг бібліотеки Андрій Базяка. Перша зустріч зібрала людей похилого віку.

А потім своєрідний урок улаштували й для підлітків (на знімку), які відвідують бібліотечний «Спільний простір» у межах проекту «Маяки критичного мислення».

При цьому, попри те, що до книгозбірні не приносили муляжів і макетів вибухових пристроїв, слухачі різного віку мали змогу ознайомитися з ними досить детально за допомогою відеоматеріаілв.

А найголовніше – дізнатися про те, де саме на них може чатувати небезпека, як розрізняти вибухівку та що робити при її виявленні.

Василь НЕЇЖМАК.

Фото з сайту Лубенської міськради.

Джерело:
До списку новин