загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Не треба все, що дане тобі в житті, сприймати як належне!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чоловік давав жебраку щомісяця 1000 фунтів. Так тривало рік і одного дня він дав жебраку лише 750 фунтів. Жебрак був вражений цим, але він сказав собі 750 фунтів краще, ніж нічого … і пішов.

Ще через рік чоловік дав жебраку лише 500 фунтів. Здивувався і обурився жебрак і сказав: “Ти давав мені 1000 фунтів, потім сума зменшилася до 750, а зараз 500. Чому?

Чи можу я дізнатися причину?” Чоловік відповів: “Раніше всі мої діти були маленькими, та й я був багатий, тоді давав тобі 1000”. Потім донька виросла і вступила до університету, університетських витрат багато, тому стало 750. Зараз мій другий син навчається в університеті, витрати збільшились, тож я дав вам 500”.

Жебрак запитав його: “Скільки у вас дітей?” Чоловік відповів: “Четверо” Жебрак сказав: “Я турбуюся, що ти навчатимеш їх усіх за мій рахунок?!” Іноді те добро, що ти робиш іншим, вважають своїм правом та зобов’язанням, а не щедрим вчинком з твого боку.

Як казав мій дідусь: “Роби тихо добрі справи, а завтра справи голосно скажуть про тебе”. Нарешті скажу: Не засмучуйся, якщо люди не пам’ятають про тебе, крім того часу, коли їм щось потрібно. Але посміхайся, бо ти, як свічка, як тільки їхнє життя темніє – вони поспішають до тебе!

Сергій Довгий

До списку новин