загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

89-річна криворожанка віддає свою пенсію на забезпечення українських військових

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні протистояти російському агресору готові навіть пенсіонери. Люди похилого віку віддають свої пенсії та усі заощадження на потреби нашої армії, щоб якнайшвидше наблизити нашу Перемогу.

Одна з таких пенсіонерок – 89-річна криворожанка Ніна Царук, яка з першого дня повномасштабної війни віддає свою пенсію на забезпечення українських військових.

Ніна Яківна народилася у 1933 році в Одесі. У свої 24 разом з подругою переїхала до Кривого Рогу, працювала в Будівельному управлінні 2 дозувальницею, 17 років трудилася на КЦРЗ. Бабуся як ніхто знає, який біль та страждання приносить війна. «Я знаю, що війна – це дуже важко. У моєму дитинстві не було такого, як зараз. Так, бомбили, але ми повернулися у свої домівки. Я дуже зараз переживаю за цих дітей, хлопців наших. Вирішила, що я буду їм допомагати, скільки в моїх силах, хоча б своєю пенсією. Ми з донькою так вирішили. В голод же вижили, тому і зараз проживемо. Краще зекономити, попити чай з хлібом, але допомогти нашим захисникам», - наголошує Ніна Яківна.

Тож разом з донькою побачили оголошення по телевізору, що можна через банк перевести кошти на підтримку ЗСУ, і вирішили не втрачати ні хвилини. «Проте в банку одразу сказали, що буде велика переплата, тому вирішила звернутися до Вікторії Третяк, яка мені допомогла передати кошти нашим хлопцям. Два рази вже долучалася, віддала більше п’яти тисяч. Планую і далі. Треба усім підключатися і допомагати хоч потроху.

Дуже хочеться, щоб ми всі об’єдналися заради нашої держави і наших дітей, як схилили свої голови за нас усіх», - зазначає бабуся. Ніна Яківна вірить, Перемога вже близько: «Якби я була молодих років, пішла б на фронт. Не боюся. Я вірю в наших хлопців і мрію, що на Новий рік відсвяткуємо і нашу Перемогу. Таких захисників, як у нас, ніде немає. Хочеться, щоб все скоріше закінчилося і всі повернулися додому! А ми будемо робити все, щоб нашу Перемогу наблизити!»

Джерело:
До списку новин