загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У "Дії" стало доступним електронне пенсійне посвідчення: як ним користуватись

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відтепер власники пенсійного зможуть не носити пластиковий документ, а користуватися цифровим у застосунку "Дія". У додатку "Дія" стало доступним пенсійне посвідчення. 

Про це повідомляється у Telegram-каналі додатку. Там розповіли деталі про новий цифровий документ. У додатку доступні посвідчення за такими видами пенсій: за віком: для жінок – від 55 років, для чоловіків – від 60;спеціальне: видане через інвалідність, втрату годувальника.

Посвідчення за віком підтягнеться в "Дію" автоматично. Лише потрібно переконатися, що додаток оновлений до останньої версії в App Store, Google Play чи HUAWEI AppGallery.

Спеціальне посвідчення треба додати самостійно. Для цього потрібно прогортати всі документи в застосунку та натиснути: Додати документ - Пенсійне посвідчення - Додати пенсійне посвідчення.

"Якщо у вас посвідчення-книжечка, то такий документ у Дії не відображатиметься. Радимо звернутися до Пенсійного фонду, щоб оновити посвідчення", - сказано у повідомленні.

Джерело:
До списку новин