загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні можуть заморожувати пенсії: причини та як поновити

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні передбачені випадки заморозки пенсійних виплат. У яких випадках пенсіонеру блокують пенсійні виплати та як поновити їх нарахування – дізнавалися Факти ICTV.

Коли пенсію можуть заморозити Заморозка або блокування – це припинення нарахування пенсійних виплат У Пенсійному фонді України зазначили, що в Україні дійсно можуть припинити нараховувати виплати.

Але стосується це лише тих осіб, які отримують свої пенсії у відділеннях Укрпошти. Тобто, якщо пенсіонер більше шести місяців не забирає свої гроші, виплати припиняють надходити. – Якщо пенсіонер отримує виплати через пошту і більше шести місяців не з’являвся для їх отримання, то виплати припиняються, – зазначили у ПФУ.

– Особа повинна особисто звернутися до органу ПФУ з паспортом та ідентифікаційним кодом, і ми поновлюємо, – зауважили у ПФУ. У ПФУ додали, що після подання заяви пенсіонер зможе отримати свої виплати за увесь період часу (тобто за час, коли пенсія не отримувалась).

У будь-якому випадку, люди, які наразі перебувають на тимчасово окупованих територіях, пенсійних виплат не можуть.

До списку новин