загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Полювання та правильне харчування. У чому секрет довголіття королеви Єлизавети

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Не тільки генетика, а й регулярна турбота про своє здоров'я допомогла королеві Великобританії Єлизаветі прожити до 97-го року життя. Про секрети довголіття британського монарха пише УНІАН. Королева Єлизавета постійно намагалася вести активний спосіб життя.

Навіть попри свій вік, монархиня гуляла зі своїми улюбленими коргі, які тепер житимуть з донькою королеви принцесою Анною. Зокрема Єлизавета ІІ часто їздила на полювання. Не менш важливу роль відіграла самодисципліна королеви. Вона завжди просиналася о 7:30 та починала свій день з традиційного для британців чаю. Перед сніданком Єлизавета приймала ванну, а на королівський стіл подавали вівсяні пластівці, йогурт та тости.

Щодо щоденного раціону монарха, то він складався здебільшого зі звичних страв — риби, м'яса, овочів. Проте картоплі та макаронів не було на столі Єлизавети ІІ. Щодо щоденного раціону монарха, то він складався здебільшого зі звичних страв — риби, м'яса, овочів.

Проте картоплі та макаронів не було на столі Єлизавети ІІ. Після сніданку та прийому ванни королева починала вирішувати робочі питання, зустрічатися з важливими гостями, відвідувати різноманітні заходи. Разом з цим, Єлизавета завжди тримала руку на пульсі найсвіжіших новин світу. Кінець дня монарха наставав приблизно о 23 годині. Тоді Єлизавета ІІ лягала в ліжко та читала книги.

Джерело:
До списку новин