загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У ВР зареєстрували законопроєкт про пенсії за особливі заслуги для людей, які боролись за незалежність України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону який передбачає встановлення пенсій за особливі заслуги реабілітованим борцям за незалежність України у XX столітті, які в часи СРСР були позбавлені волі.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомив народний депутат України від фракції "Європейська Солідарність" Володимир В’ятрович. Він наголосив, що люди, завдяки яким Україна постала як незалежна держава, повинні отримувати гідні пенсії.

Нардеп пригадав, що у 2015 році було ухвалено Закон "Про правовий статус та вшанування пам’яті борців за незалежність України у XX столітті". Однак з того часу питання гідних соціальних гарантій для осіб, які у XX столітті через свою боротьбу були ув’язнені, досі не вирішилось.

Джерело:
До списку новин