загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українцям у Польщі виплатять 13 пенсію: що треба знати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Річ у тому, що Україна та Польща уклали угоду, згідно з якою легально працевлаштовані у Польщі українці отримали ті ж соціальні гарантії, що й поляки. Тринадцята пенсія в Україні 2022 року буде доступна близько 3 тисячам пенсіонерам з офіційним працевлаштуванням у Польщі, і які мають відповідні соціальні гарантії. Про це повідомляє видання Today.ua. Виплати узгоджені в межах угоди між Україною та Польщею, згідно з якою легально працевлаштовані у Польщі українці отримали ті самі соціальні гарантії, що й поляки.

Для тринадцятої пенсії є обов'язкова умова — достатній трудовий стаж. У жінок він становить не менш як 25 років, а в чоловіків — 30 років. Крім того, польська пенсія доступна лише тим українцям, які досягли пенсійного віку. Так, жінкам має бути 60 років, а чоловікам — 65 років.

Джерело:
До списку новин