загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Швидко і не виходячи з дому: як українцям отримати субсидію онлайн

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Мінсоцполітики повідомили, що в Україні близько 2,2 мільйона домогосподарств отримують житлові субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. Взимку ця цифра може збільшитися до майже 3 мільйонів домогосподарств. Подати заяву на призначення субсидії можна двома шляхами: особисто у ЦНАП, сільській, селищній або міській раді, або ж онлайн, за допомогою послуг у “Дії”.

Нагадуємо, що оформити субсидію онлайн в "Дії" стало можливо з 2021 року. Субсидія відшкодовує витрати на комунальні послуги (електроенергія, тепло, вода, поводження з побутовими відходами), придбання скрапленого газу, а також твердого та рідкого побутового палива.

Субсидія відшкодовує витрати на комунальні послуги (електроенергія, тепло, вода, поводження з побутовими відходами), придбання скрапленого газу, а також твердого та рідкого побутового палива.

Вони надаються один раз на рік. Тобто, субсидія призначається з місяця звернення до дати закінчення опалювального сезону. Розраховується на неопалювальний сезон — з 1 травня до 30 вересня, а на опалювальний сезон — з 1 жовтня до 30 квітня. Житлова субсидія на оплату комунальних послуг для централізованого, автономного та індивідуального опалення розраховується у квітні та жовтні.

Тут враховується тривалість опалювального сезону з 16 жовтня до 15 квітня і призначаються тільки у тому разі, якщо домогосподарство не отримує теплову енергію для централізованого опалення та не використовує природний газ або електричну енергію для індивідуального опалення.

Джерело:
До списку новин