загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Печуть пиріжки для захисників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

 

Євгеній Миколайович та Галина Олексіївна Кондрашенки (на знімку) з села Цибулевого Дмитрівської громади цьогоріч відзначать 65-літній ювілей подружнього життя — залізне весілля.

За прожиті разом роки їхні почуття стали ще міцнішими, вони люблять і поважають одне одного. Вірять: справжні почуття живуть вічно і не втрачаються навіть через такий чималий термін. А ще вірять у перемогу України і печуть для наших захисників хліб та пиріжки.

Допомагати військовим у Цибулевому вже стало традицією. У селі, в трапезній храму Святого Миколая, для захисників, які проїжджають повз село, організовують смачні гарячі обіди.

Спочатку небайдужі жителі села готували бутерброди, вареники та інші страви, але військові просили борщу та домашнього хліба. Борщу наварити для цибулівських господинь — не проблема, а от хліб вирішили випікати за давнім рецептом, у печі. Знайти піч у наш час дуже складно, а головне — знайти людей, які вміють нею користуватися.

Це не газова плита, яку можна прикрутити чи додати вогню, або взагалі виставити на терморегулятор. Але й смак та аромат хліба не той. Виявилося, стареньку піч мають Євгеній та Галина Кондрашенки. Вона свого часу вигодувала їхню сім’ю, а тепер годує сотні наших воїнів.

Джерело:
До списку новин