загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вмикав українські пісні: пенсіонер на візку збирав гроші на ЗСУ в окупованому Херсоні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

75-річний Григорій Янченко щодня протягом пів року виїжджав до центру міста та збирав пожертвування для української армії. За пів року він передав ЗСУ 600 тисяч гривень. 75-річний житель Херсона Григорій Янченко, який пересувається на інвалідному візку, пів року збирав гроші на ЗСУ на очах у російських окупантів.

За шість місяців він передав українським захисникам 600 тисяч гривень. Про це повідомляється у сюжеті телеканалу "ТСН". У рідному місті Григорія Янченка всі називають просто дядьком Гришею.

Він допомагає українській армії з 2014 року. Після кримських подій і вторгнення росіян на Донбас він почав збирати гроші для українських добровольчих батальйонів і десантників. Як уточнюють журналісти, за вісім років він передав приблизно 4 млн грн. Російська окупація Херсона не завадила дяді Гриші продовжувати його волонтерську діяльність.

Упродовж шести місяців він щодня виїжджав у центр міста та вмикав українські пісні, збираючи пожертвування на армію у місцевих мешканців. Ще влітку в пабліках з'явилися ролики, як він пересувається по центру під треки, де пропонується знищувати російських окупантів.

Джерело:
До списку новин