загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відтепер пільги та субсидії виплачує Пенсійний фонд: куди слід звертатися для отримання грошей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний фонд України отримав понад 630 мільйонів гривень для виплати пільг і субсидій. Ці гроші передало Міністерство соціальної політики.

Що робити українцям

Громадянам, які вже отримують житлову субсидію, не потрібно звертатися до органів соціального захисту населення чи органів Пенсійного фонду України. Вони і надалі отримуватимуть призначену їм житлову субсидію обраним способом: на банківський рахунок,або через поштове відділення. Крім того, у жовтні для них буде проведено розрахунок розміру житлової субсидії на опалювальний сезон, без необхідності звернень. 

Громадяни, які не можуть самотужки сплачувати житлово-комунальні послуги, і ще не встигли звернутися за призначенням житлової субсидії, можуть це зробити будь-коли, зокрема і протягом опалювального сезону.

Процедура оформлення субсидії

Для призначення житлової субсидії потрібно подати заяву та декларацію за встановленими формами одним із наступних способів: поштою до органу соціального захисту населення за місцем проживання (бажано зробити це до 30 листопада 2022 року); особистим візитом до уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади; в електронній формі через портал "Дія" – в незалежності від місяця звернення;поштою або особисто до сервісного центру Пенсійного фонду України (з 1 грудня 2022 року).

До Пенсійного фонду України з питання призначення житлової субсидії можна звертатися в будь-який сервісний центр Пенсійного фонду України, незалежно від місця проживання.

Наприклад, громадяни, які проживають у Донецькій чи Київській області, зможуть звернутися за її призначенням у Сумах чи Львові.

Джерело:
До списку новин