загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери в Афінах вимагали збільшити виплати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Афінах уранці в середу відбулась масова акція протесту пенсіонерських організацій, які вимагали від уряду вирішити проблеми із затримками виплат та їхнім розміром, а також висловилися щодо війни Росії проти України. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на ERT. Про протест пенсіонерські організації Греції оголосили наприкінці вересня, звинувативши уряд у недофінансуванні пенсійного фонду та затримках із виплатами пенсій.

Сотні учасників протесту пройшлися від центральної Площі конституції Афін до резиденції прем’єр-міністра. Через це в центральній частині грецької столиці були проблеми з дорожнім рухом. Серед їхніх вимог – збільшення пенсій із 384 євро до 650, негайна виплата тих пенсій, що затримуються, повернення "незаконних членських внесків" у профспілки, скасування окремих законів тощо.

Окремо пенсіонери висловилися "проти руйнівної імперіалістської війни" Росії в Україні, але водночас закликали уряд Греції "покласти край будь-якому втручанню нашої країни в цю війну, окрім як для гуманітарної допомоги".

Канцелярція прем’єра Греції Кіріакоса Міцотакіса пізніше оголосила, що він проведе зустріч із представниками пенсійних організацій 14 жовтня. Як повідомлялося, Греція не має наміру відправляти в Україну зенітно-ракетні комплекси С-300 російського виробництва.

До списку новин