загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вихід на пенсію назвали ударом по здоров’ю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сучасні пенсіонери значно більше сплять і менше рухаються після виходу з роботи. Дослідники з Фінляндії попереджають, що тим самим підвищується ризик різних проблем зі здоров’ям. Дослідження показало, що сучасні люди похилого віку після виходу з роботи і виходу на пенсію більше сплять і менше рухаються. А це підвищує ризик серйозних порушень здоров’я, пише TheGuardian.

У ході дослідження здійснювалися спостереження за 515 пенсіонерами протягом тижня до та після виходу на пенсію, щоб перевірити, як змінилися їхні звички. Після остаточного звільнення з роботи пенсіонери спали, в середньому, на 36 хвилин на день довше, а ось рівень фізичних навантажень у них скоротився на одну годину на добу. У зв’язку з цим дослідники закликають людей похилого віку дотримуватися режиму хоча б у 30 хвилин помірних навантажень щодня.

До цієї категорії входять прогулянка у швидкому темпі або гра в теніс. Відсутність фізичних навантажень у похилому віці пов’язана з багатьма проблемами зі здоров’ям. Серед них старече недоумство, гіпертонія та серцево-судинні захворювання. Нестача рухів також збільшує ризик деяких видів раку, включаючи пухлини кишечника та матки.

Джерело:
До списку новин