загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зросте вартість термінового оформлення паспортів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні з 1 листопада зросте вартість термінового оформлення внутрішнього та закордонного паспортів. Про це йдеться у постанові уряду №1180 від 14 жовтня. Так, згідно з постановою, оформлення чи обмін паспорта громадянина України протягом 10 робочих днів коштуватиме 496 грн (зараз 252 грн).

Така ж послуга з оформлення закордонного паспорта громадянина України за три чи сім днів коштуватиме 992 грн (зараз 704 грн). Крім того, через шість місяців після закінчення воєнного стану подорожчає вартість нетермінового оформлення паспортів. Оформити внутрішній документ за 20 днів коштуватиме 248 грн (зараз 126 грн), закордонний паспорт – 469 грн (зараз 352 грн).

Зазначимо, що у постанові йдеться про вартість адміністративних послуг, а повна ціна і внутрішнього, і закордонного паспорта складається із вартості послуги та бланку. За інформацією Державної міграційної служби, бланк внутрішнього паспорта коштує 246 грн, закордонного – 381 грн.

Джерело:
До списку новин