загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Де отримують найвищі пенсії?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Найвищі середні пенсії отримують мешканці Києва, Донецької та Луганської областей. Відповідну інформацію оприлюднила прес-служба Пенсійного фонду України. За даними відомства, мешканці Києва, станом на 1 жовтня, отримали найбільші середнії пенсії.

Розмір пенсійної виплати становив 6231 гривень. На другому та третьому місці, як розповідають у ПФУ, розташувалися Донецька та Луганська області – мешканці отримали 5749 гривень та 5309 грн відповідно.

Четверту та п’яту сходинку у рейтингу займають Дніпропетровська та Запорізька області. Пенсіонери з вказаних регіонів отримали 5074 та 4725 гривень відповідно.

Найгірші показники, станом на 1 жовтня, зафіксовані в Тернопільській області, де середній розмір пенсій становить 3490 гривен.

У Пенсійному фонді також зазначають, що на сьогоднішній день середня пенсійна виплата складає 4539 гривен.

Розмір середньої пенсії зріс, якщо порівнювати з вереснем, оскільки у жовтні було проведено перерахунок. Понад 10 тисяч гривень щомісяця від держави, за даними ПФУ, отримують лише 6,9%

Джерело:
До списку новин