загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонера, що влаштувався на роботу, можуть позбавити пенсії: Хто наражає себе на ризик

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українцям похилого віку виплачується пенсія незалежно від того, продовжують вони працювати чи ні. Вони також можуть влаштуватись на роботу і під час перебування на заслуженому відпочинку, і їм продовжуватимуть виплати з ПФУ, передають Патріоти України.

Але в окремих випадках виплату пенсії усе ж можуть призупинити через те, що пенсіонер знайшов собі роботу. На яку роботу пенсіонерам не слід влаштовуватись, аби не втратити виплати з ПФУ, розповіли в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Донецькій області.

Отже, якщо українець має достатню кількість років страхового стажу і досяг пенсійного віку, він може вийти на заслужений відпочинок і при цьому отримувати пенсію.

Проте ніхто йому не забороняє продовжити роботу після виходу на пенсію або знайти собі нову. При цьому він буде паралельно отримувати як зарплату на роботі, так і пенсію. Проте є одна категорія пенсіонерів, яка за певних умов працевлаштування втратить виплату від Пенсійного фонду.

Йдеться про громадян, які вийшли на пенсію за вислугу років. "Пенсія за вислугу років призначається та виплачується лише при звільненні з роботи, яка дає право на таку пенсію", - йдеться у роз'ясненні органу ПФУ.

Тобто, вважається, що людина, яка працювала в особливо важких і шкідливих умовах, втрачає працездатність до офіційного віку виходу на пенсію (в Україні це 60 років). Саме через це таким людям, за наявності певних років "шкідливого" стажу, дають пенсію раніше.

До списку новин