загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Незабаром декому прийде по 660 гривень до пенсії: про кого мова?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ще буквально нещодавно в Уряді заявляли, що жовтневий перерахунок буде останнім на весь наступний рік. Що мовляв, бюджет в шаленому дефіциті, тому жодних підвищень ні пенсії, ні зарплати не буде.

Але, як виявляється, ще один перерахунок трапиться в грудні. Він пов’язаний з ростом прожиткового мінімуму. Так як він зросте, той пенсія для трьох категорій громадян також стане вищою. І ось про кого мова.

Також, в листопаді прийде надбавка тим, хто претендував на неї в жовтні, але з якихось причин не отримав. Це, наприклад, пенсіонери, яким виповнилося 70-75 років. Вони претендують на 300 гривень доплати, за умови, що мають весь необхідний стаж.

Але ця доплата могла не прийти у жовтні, якщо особі виповнилося 70 років наприкінці місяця. Річ в тім, що виплата нараховується не з 1 жовтня за замовчуванням, а від дати народження.

Якщо ж і у листопаді надбавка не прийшла, експерти радять звернутися у відділення Пенсійного Фонду та написати заяву за наданим там зразком.

Пенсії можна втратити зовсім До теми, зауважимо, що ті українці, які виїжджають закордон на ПМЖ повинні повідомити про це в Міграційну службу.

Та в свою чергу повідомляє в Пенсійний фонд і такій особі припиняють виплачувати пенсію. Є право отримати виплату за 6 місяців одним платежем, але не більше.

Тим хто планує повертатися додому, гроші нараховуватимуть у звичайному режимі. На підвищення претендує три категорії пенсіонерів Пенсію підвищать власникам максимальної пенсії, мінімальної та тим хто має великий стаж.

Власники мінімальної пенсії отримають по 66 гривень до основної виплати.Власники максимальної пенсії отримають по 660 гривень доплатиТим, хто має великий стаж дорахують до пенсії 1% прожиткового мінімуму. В грудні це буде 20,93 грн.

Джерело:
До списку новин