загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бабуся мені завжди казала: “Якщо хочеш бути щасливою, ніколи не говори про ці три речі”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Здавна відомо, що язик краще тримати за зубами. Моя бабуся була упевнена, що людина може легко знайти неприємності, розповівши комусь про свої плани. Тож про що не можна розповідати людям?

1. Не можна говорити про невдачі Коли людині погано – вона намагається шукати втіху та підтримку у рідних людях. 

У такі хвилини вона готова довірити їм найпотаємніше. Але так не варто робити. Це пов’язано з тим, що такі розмови здатні позбавити енергії, яка потрібна для боротьби з проблемою.

2. Не можна говорити про перемоги і досягнення. Говорити про свої досягнення та перемоги – низько. Хоча б тому, що хвастощі – показують натуру людини з не дуже гарного боку.

Якщо звернутися до психології, то можна зробити висновок: «Людина може бути успішна і багата – але бажання розповідати про свої перемоги, видає в ній невпевнену в собі особистість». Для таких людей це необхідно, щоб виправдати свою низьку самооцінку. До того ж, не варто забувати, що багатьом людям властива заздрість. В епоху інтернету людське життя видно як на долоні. Знайдеться маса заздрісників і недоброзичливців, здатних не тільки не порадіти за щасливчика, але й зіпсувати його життя.

3. Не можна говорити про свої плани. Багато людей впевнені – якщо розповісти про свої цілі, мрії або плани, то обов’язково щось піде не так. Для того, щоб вони реалізувалися не треба їх афішувати, а треба впевнено до них йти!

До списку новин