загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Не виходячи із дому. Хто може дистанційно оформити пенсію під час війни

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В українців під час війни є можливість оформити пенсію дистанційно та автоматично почати отримувати її на свій рахунок. Розповідаємо, кому доступна послуга, як це зробити та які потрібні документи.

В Українське законодавство внесені зміни, які дозволяють подати заявку та оформити пенсію автоматично, не відвідуючи органи Пенсійного фонду України. Після цього нарахування пенсії починається автоматично після досягнення особи пенсійного віку.

Це можливо після прийняття Закону Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі, який врегулював у різних актах можливість та порядок подачі документів для автоматичного нарахування пенсії. З початком повномасштабної війни в Україні питання дистанційного обслуговування громадян набуло ще більшої актуальності.

Для отримання послуг дистанційно необхідно авторизуватись в Особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Проте, це можливо лише, якщо в Реєстрі застрахованих осіб є інформація про ваш страховий стаж до 2004 року включно.

Реєстрація пенсії автоматично можливо, якщо працівник або роботодавець перевели трудову книжку в електронну форму.

Джерело:
До списку новин