загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

5 простих змін способу життя для довголіття – лікар ділиться головними порадами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами експерта, є п’ять «простих» змін у способі життя, які британці можуть зробити, щоб збільшити свої шанси на довге життя. Багато людей намагаються зробити здоровий вибір, щоб продовжити своє життя. Хоча можуть бути ще якісь незвичайні заяви про досягнення довголіття, зрештою, це може бути так само просто, як рішення, які ми приймаємо щодня, наприклад, що їсти.

Їжте здорову рослинну їжу Такі продукти, як горіхи, фрукти, овочі, цільнозернові та інші рослинні продукти, багаті на поживні речовини та антиоксиданти, які необхідні для організму. Дослідження показали, що деякі з цих продуктів можуть знизити ризик розвитку раку, серцевих захворювань та інших захворювань, що покращить якість вашого життя, пише Express.

Контролюйте свої калорії Дослідження показали, що крім того, що “ви допомагаєте вам скинути вагу і відчувати себе здоровішим”, дотримання рекомендованого споживання калорій може допомогти збільшити тривалість вашого життя. Будьте активними “Дослідження показали, що 15 хвилин вправ щодня можуть додати до вашого життя ще три роки, а також знизити ризик передчасної смерті приблизно на чотири відсотки за кожні 15 хвилин вправ”.

Тренування в тренажерному залі або швидка прогулянка, фізичні вправи приносять багато користі. Скоротіть споживання алкоголю Обмеження кількості алкоголю, що споживається, може мати численні переваги для вашого здоров’я і знизити ймовірність розвитку ряду проблем зі здоров’ям.

Джерело:
До списку новин