загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вже 105 років: закарпатець відсвяткував своє довголіття (ФОТО)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Микола Яношович народився 22 жовтня 1917 року в м. Кобо (Угорщина), у віці 8 місяців втратив матір. Жив за часів п’яти держав, учасник війни – під час Другої світової був телеграфістом і радистом, досі має відмінну пам’ять, з точністю згадує ті часи, навіть відтворює азбуку Морзе. До Ужгорода Микола Деревляник переїхав 1952 року.

Понад 46 років пропрацював на пошті, був головним касиром центрального відділення міської пошти. Рано втратив дружину. Попри поважний вік досі проживає сам і всьому дає раду самостійно, хоч щодня його навідують рідні: має доньку, внука з невісткою та правнука.

Навесні важко перехворів ковідом, однак життєлюбство йому щодня додає сил. Пан Микола стежить за новинами, співпереживає реаліям нашої держави. Зізнається, нападом росії на Україну дуже засмучений. Любить гостей, співати, а особливо – природу. Дочка Любомира припускає, що батько загартував себе саме природою: молодшим часто ходив у гори з наметом, у ліс, обіймав дерева, велосипедом об’їздив усе Закарпаття.

Свій 105-й день народження Микола Деревляник зустрів у сімейному колі. Вітали з поважною датою пана Миколу всією парафією й під час недільної служби в римо-католицькому костелі св. Юрія, богослужіння в якому відвідував донедавна регулярно, й час від часу тепер. Із Ватикану йому передали у подарунок вервицю. Від Ужгородської міськради Микола Деревляник отримає матеріальну допомогу у розмірі 10 000 грн.

До списку новин