загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені назвали продукти, які заважають досягти довголіття: відмовтесь від них

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені провели дослідження та з'ясували, що люди-довгожителі зазвичай не вживають деякі продукти. Зокрема, шкідливі продукти можуть викликати небезпечні хвороби і тим самим скоротити життя. Від якої їжі варто відмовитись, повідомляє Goop.

Вчений Ден Бюттнер дійшов висновку, що довгожителі не їдять або вживають у дуже обмеженій кількості деякі продукти.

Фастфуд

Продукти, що належать до фастфуд-кухні, заважають досягти довголіття. Все тому, що вони смажені, насичені калоріями, жиром або трансжирами, підсилювачами смаку страви.

Продукти із доданим цукром

Оброблені продукти, що містять доданий цукор і високу концентрацію вуглеводів, теж сприяють ожирінню і хворобам, що заважають досягти довголіття (наприклад, діабету). Вчені радять вживати цукор обсягом, що не перевищує 28 грамів на день.

Перероблене м’ясо

Продукти з нього містять у великій кількості сіль та консерванти. Регулярне поїдання може стати причиною того, що з’явиться ішемічна хвороба серця, яка є попередником інфаркту.

Газовані напої

Довгожителі не п’ють у повсякденному житті газовані напої. Регулярне вживання солодких газованих напоїв може викликати ризик розвитку захворювань серця, діабету другого типу, ожиріння, що помітно скорочують тривалість життя. Раніше вчені назвали фрукт, який є секретом довгожителів. Також лікарі назвали корисний горіх, який продовжить життя. Окрім того, яка звичка на сніданок продовжить ваше життя.       

Джерело:
До списку новин