загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Названі найкращі країни для життя на пенсії: за скільки в кожній із них можна придбати житло

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Французький інвестиційний банк Natixis опублікував глобальний індекс пенсійного забезпечення за підсумками 2019 року, у якому оцінив рівень добробуту й фінансової безпеки пенсіонерів у 44 країнах світу.

Топ-10 країн для комфортної пенсії

Перше місце — Ісландія. Країна стала лідером, піднявшись на одну сходинку, як порівняти з минулим роком. Вона увійшла до першої десятки аналізованого субіндексу «Фінанси», поліпшивши майже всі свої показники, крім податкового тиску та залежності літніх людей. Також було досягнуто успіхів за показниками витрат на охорону здоров'я на душу населення й застрахованих витрат на охорону здоров'я.

Друге — Швейцарія. У загальному топі країна опустилася з першого місця на друге, як порівняти з минулим роком. Вона отримала найвищий бал за індикатором чинників довкілля, друге місце за показниками тривалості життя та витрат на охорону здоров'я на душу населення. Водночас показники країни щодо податкового тиску знизилися.

Третє — Норвегія. Минулого року країна теж посіла третє місце. Має 10 кращих результатів за показниками щастя, чинників довкілля та якості повітря. Поліпшила показники тривалості життя та застрахованих витрат на охорону здоров'я. Водночас погіршила показники рівності доходів і доходів на душу населення.

Четверте — Ірландія. Лише торік країна змогла увійти до десятки кращих. Вона підвищила бали за простроченими кредитами банків і державною заборгованістю, однак погіршила показники довкілля та щастя.

П'яте — Нова Зеландія. Країна посідає п'яте місце третій рік поспіль. Має десять кращих результатів за якістю повітря, щастям і чинниками довкілля. Ба більше, країна посіла друге місце в рейтингу фінансів. Проте погіршила показники витрат на охорону здоров'я на душу населення й застрахованих витрат на охорону здоров'я.

Шосте — Швеція. Опустилася з четвертого місця (де була минулого року) до шостого. Знизилися результати за показниками довкілля й щастя, однак трохи покращилися витрати на охорону здоров'я на душу населення і тривалість життя.

Сьоме — Данія. Як порівняти з минулим роком, країна піднялася на одну позицію, чому сприяли високі показники матеріального добробуту та фінансів. Має також кращу оцінку за показником зайнятості.

Восьме — Канада. Піднялася на одну сходинку — з дев'ятого на восьме місце. Поліпшила результати матеріального добробуту й здоров'я, а також показники зайнятості та рівності доходів.

Дев'яте — Австралія. Країна опустилася на три рядки. Поліпшила показники здоров'я й матеріального добробуту, однак знизила їх за якістю життя та фінансами. Водночас має найвищий показник серед усіх країн за якістю повітря.

Десяте — Люксембург. Піднявся з 11-го місця на десяте. Поліпшив показник зайнятості, що компенсувало нижчі бали за рівністю доходів і доходами на душу населення. В Україні запустили сервіс «е-пенсія» Читайте також:

Джерело:
До списку новин