загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна вийшла з пенсійної угоди держав-учасниць СНД

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про вихід України з Угоди про гарантії прав громадян держав-учасниць СНД у галузі пенсійного забезпечення. Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Здійснено вихід України з Угоди про гарантії прав громадян держав — учасниць Співдружності Незалежних Держав, вчиненої 13.03.1992 у м. Москві», - йдеться в повідомленні. 11 червня 2022 року росія вийшла зі згаданої угоди в односторонньому порядку.

Як повідомлялося, з метою захисту національних інтересів та національної безпеки Україна денонсувала угоду між урядами України та російської федерації про уникнення подвійного оподаткування доходів і майна та попередження ухилень від сплати податків, про вихід України з угоди з СНД в боротьбі з незаконною міграцією, викхід з угоди з СНД про спільний аграрний ринок та вихід з угоди про увічнення пам'яті про мужність і героїзм народів СНД у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Джерело:
До списку новин