загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У грудні 65 тисячам пенсіонерам з Кіровоградщини перерахують пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У грудні 65 тисячам пенсіонерам з Кіровоградської області перерахують пенсії. Підвищення відбудеться, зокрема, через збільшення прожиткового мінімуму.

Мінімальна пенсія зросте на 66 гривень, максимальна – на 660, розповіла Суспільному начальниця обласного управління пенсійного фонду Наталія Сімонян. Прожитковий мінімум для людей, які втратили працездатність з 1 грудня 2022 року зріс з 2027 до 2093 гривень. Зі слів Наталії Сімонян, серед іншого, перерахують надбавку за понаднормовий стаж, мінімальні пенсії, призначені за шахтарським законом і максимальні пенсії. Середній розмір підвищення – 100 гривень.

Перерахують і пенсії непрацюючим пенсіонерам і пенсіонеркам, яким немає 70 років, зі страховим стажем 35 і 30 років, відповідно. У них розмір пенсії з 1 грудня має бути 2500 гривень, мінімум, пояснила Наталія Сімонян: "Якщо стаж менший, то перераховується пропорційно стажу, але від суми 2500 гривень. Також перераховуємо пенсію у зв’язку зі зміною середнього розміру заробітної плати".

Джерело:
До списку новин