загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Транспортні картки в Чернівцях: коли їх отримають пенсіонери та скільки видали учням

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Чернівцях видали десять тисяч транспортних карток для учнів, ще 17 тисяч планують передати цього тижня. Також очікують надходження перших пільгових карток, які видаватимуть пенсіонерам. Очікується, що електронний квиток повноцінно запрацює з 1 січня.

Про це у коментарі Суспільному повідомив виконувач обов'язків начальника тролейбусного управління Петро Лисак. За його словами, на підприємство мають надійти п'ять тисяч пільгових карток, які почнуть видавати з 12 грудня. Збір даних для отримання таких проїзних ще триває і відбуватиметься на постійно. "Перший пік подачі заявок на отримання карток вже минув.

І зараз щодня подає документи невелика кількість людей. Наразі тролейбусне управління отримало майже 19 тисяч заявок на отримання карток", — повідомив Лисак. За словами Лисака, картки виготовляє підприємство з Києва, через відключення електрики й проблеми зі зв'язком терміни видачі карток можуть затягнутися. Якщо всі картки отримають впродовж грудня, з нового року пенсіонери та учні повинні будуть прикладати картки до валідаторів під час поїздки в тролейбусах і комунальних автобусах.

Таким чином міська рада зможе вести облік пільговиків. Також тролейбусне управління очікує на отримання звичайних карток, які продаватимуться в магазинах та інших точках продажу. Для цього підприємство уклало договір на закупівлю терміналів для поповнення карток. Також поповнити картку можна буде в терміналах самообслуговування.

Джерело:
До списку новин