загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонерка з Кривого Рогу виготовляє обереги для військових, які захищають Україну від російських окупантів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

 

З початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України Віра Кирилівна приступила до вишивання різноманітних оберегів для військових. Серед робіт – янголи охоронці, тризуби та нашивки з групою крові. Наразі жінка сконцентрована на створенні оберегів, близько 60 штук, які відправлять на фронт дівчатам-захисницям з Кривого Рогу.

Роботи бабуся передає волонтерам, а вони вже військовим на фронт. Пенсіонерка є членкинею Інгулецької районної організації ветеранів Кривого Рогу, де вона разом з колегами трудиться та як може наближає перемогу України. Серед тих, хто творить власними руками шеврони та талісмани також і товаришки Віри Кирилівни: Олена Вербенець, Любов Рябець, Зоя Косенко, Валентина Гобрик та її онука Катерина. Майстриня Віра Кирилівна Супрун розповідає, що іноді її роботи забирають прямісінько на передову, до їх власників на Донеччину, Херсонщину, Харківщину, Луганщину та Запоріжжя.

Більш того, такі обереги вже є і у бійців 7-го окремого батальйону «АРЕЙ УДА», якому їх передала ветеранська організація Інгулецького району.

Джерело:
До списку новин