загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

102-річний автомобіліст поділився секретом довгого життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Американець Арманд Мартін навіть у 102 роки їздить за кермом. Секрет свого довголіття та гарного самопочуття він розкрив виданню Fiddlehead Focus.  

Чоловік їздить за продуктами й ліками у супроводі сина. "Експедитор" у нього з'явився 5 років тому, коли довгожитель потрапив у ДТП. Тоді він вирішив відмовитися від приватного транспорту, хоча протримався недовго і в 101 рік купив нову машину.  

Мартін народився у 1919 році. Він вважає, що стільки років йому прожити допомогло читання. Жодного дня чоловік не може без книги. Найбільше він любить читати вестерни й фантастику.   Також він вважає, що таке довге життя стало можливим завдяки постійній зайнятості, правильному харчуванню та активному способу життя.  

"Сусід, що живе у будинку навпроти, сказав, що так я можу дожити аж до 310 років. Я гарно почуваюся", – сказав Мартін.

До списку новин