загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Соціальний захист: окремим категоріям пенсіонерів можуть призначати пенсії автоматично

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховною Радою України було прийнято за основу законопроект №8198 "Про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо призначення пенсії особам, які проживають на тимчасово окупованій території або на території, де ведуться бойові дії".

Як повідомила народний депутат Марія Мезенцева, завдяки йому українцям, які мешкають на тимчасово окупованій території чи території, де ведуться бойові дії, можуть призначати пенсії з дня досягнення пенсійного віку незалежно від терміну звернення за пенсією, пише «На пенсії».

Тому пенсія за віком та за інвалідністю, у разі набрання чинності закону, призначатиметься з дня, наступного за днем досягнення особою пенсійного віку або відповідно до встановлення інвалідності органами медико-соціальної експертизи, незалежно від того, коли людина звернулася за пенсією.

Джерело:
До списку новин