загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

“Якби я могла жити знову…” Геніальний текст, який змусить задуматися кожного!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ЯКБИ Я МОГЛА ЖИТИ ЗНОВУ…. … Я лежала б у ліжку, коли хворіла, замість того, щоб думати, що світ завалиться, якщо я того дня не піду на роботу. Я б запалила рожеву свічку, вирізану у формі квітки, поки вона б не розсипалася від старості. Я б менше говорила і більше слухала.

Я б запросила друзів на вечерю, навіть якщо б мій килим був забруднений або диван вицвівший. Я б «зі смаком» їла попкорн у вітальні і набагато менше хвилювалася про бруд якби хтось захотів розпалити камін. Я б уважніше прислухалася до розповідей батька про свою молодість.

Я б розділила більше обов’язків з чоловіком. Я б ніколи не наполягала, щоб вікна машини були закриті в літній день, тому що моє волосся акуратно зачесане. Я б менше сміялася і плакала перед телевізором і більше спостерігала б за життям. Я б сіла на траву, навіть якщо б мій одяг забруднився.

Я би ніколи не купувала те, що було б просто практичним або гарантовано прослужило б усе життя. Замість того, щоб бажати, щоб дев’ять місяців вагітності скоро закінчилися, я б цінувала кожну мить і усвідомлювала, що диво, яке росте всередині мене, — це мій єдиний шанс у житті допомогти Богу здійснити диво.

Коли б мої діти цілували мене, я б ніколи не сказала: «Пізніше. А тепер піди мий руки на вечерю». Було б більше «Я люблю тебе». Більше «вибач».

Якби у мене був інший шанс, я б використовувала кожну хвилину, приділяла їй увагу і жила би інтенсивно. Перестаньте турбуватися про неважливі речі! Не турбуйтеся про те, кому ви не подобаєтеся, у кого чогось більше або хто що робить! Натомість бережіть і цінуйте стосунки з тими, хто вас любить!

До списку новин