загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії у березні будуть проіндексовані - Мінсоцполітики

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мінсоцполітики віднайде ресурси для індексації пенсій у березні. Наприкінці січня стане відомим відсоток інфляції, на який індексуватимуть виплати. Про це повідомила міністр соціальної політики Оксана Жолнович в ефірі телемарафону, передає Укрінформ. "Звітність за останній місяць опрацьовуватиметься у січні. Тоді ж буде розраховуватися і рівень інфляції.

Тож ближче до лютого ми будемо розуміти, на який відсоток інфляції індексуватимемо пенсії в березні", - зазначила вона. Читайте також: Українська економіка адаптувалася до умов воєнного часу та готова до нових викликів - Шмигаль.

Водночас Жолнович запевнила, що міністерство знайде ресурс для березневої індексації. Також вона підкреслила, що передача інших соціальних виплат до адміністрування Пенсійного фонду ніяк не вплине на пенсійне забезпечення українців, оскільки лікарняними та субсидіями опікуватимуться новоутворені структури в межах фонду.

Як повідомляв Укрінформ, з 1 січня 2023 року всі повноваження по виплатах, які адміністрував Фонд соціального страхування, зокрема, по лікарняних та компенсаціях через травми на виробництві, перейшли до Пенсійного фонду.

Джерело:
До списку новин