загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як оформити пенсію, перебуваючи за кордоном: відповідає Мінреінтеграції

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Громадяни України, які виїхали за кордон та досягли там пенсійного віку, можуть оформити пенсію дистанційно за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Про це повідомляється на Telegram-каналі Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. У міністерстві пояснили, що для цього потрібно зайти на вебпортал електронних послуг ПФУ та вибрати вкладку "Заява про призначення пенсії»"

Ознайомитись з інформацію на екрані, перейти за посиланням "Вхід". ️Увійти до особистого кабінету можна за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), після чого виконати такі кроки: у розділі "Щодо пенсійного забезпечення" обрати вкладку "Заява на призначення пенсії" та надати згоду на дистанційне інформування, обравши спосіб отримання повідомлень про обробку заяви.

Далі слід обрати "Продовжити" та вид пенсії, наприклад, "Пенсія за віком"; заповнити анкету та надати згоду на передачу та обробку своїх персональних даних; прикріпити скан-копії документів, перелік яких буде наведений перед формуванням заяви. "Після цих етапів на екрані з'явиться повна форма заяви про призначення пенсії.

У разі потреби внесені до заяви дані можна відредагувати. Завершення всіх операцій — заява підписується за допомогою КЕП та відправляється до ПФУ натисканням кнопки "Підписати та відправити до ПФУ", — зазначили в міністерстві.

Про стан обробки заяви та ухвалене рішення щодо призначення пенсії, Фонд повідомить у спосіб, який обрав подавач заяви.

Джерело:
До списку новин