загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На ковзанах та з вітрилом по озеру — пенсіонер із Сум опановує новий вид спорту

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Сумах з’явився представник молодого екстремального виду спорту і він – пенсіонер. Скімбат – це поєднання катання на ковзанах з використанням сили вітру за рахунок невеликого вітрила.

На додачу, на міському озері Чеха через унікальні погодні умови утворилася ідеально рівна крига. Більше у матеріалі від наших журналістів. Микола Уваров каже, що вже давно займається екстремальними видами спорту: "Виступаю на всіх змаганнях: це гірськолижний спорт, не пропускаю жодних і, у тому числі, міжнародних.

Потім віндсерфінг, теж чемпіонати України, це серед аматорів. Є ж професіонали – "мастерс", а є "аматори" - хто сам навчався, і такі змагання теж проводяться. Займав призові місця.

– І скільки у вас уже медалей? – Ну, десь біля сотні, мабуть". Микола Уваров має трьох дітей і чотирьох онуків. Про свій вік не зізнається, але каже, що дітям уже за сорок. Говорить, що цими видами спорту почав займатися після 50-ти, коли діти вже виросли і з’явився час для себе.

"Побачив в Інтернеті, що катаються з крилом і почав сам шити. – Тобто, це крило ви зробили самі? – Сам перший зробив, буду іще краще робити, це тільки випробування ідуть. – У нас в Сумах є представники цього виду спорту? – Ні, такого іще немає. — А де ви креслення взяли цього крила? – Сам робив по фото, по відео", — розповідає Микола Уваров.

Нині, каже Микола Уваров, для освоєння скімбату на озері Чеха склалися ідеальні умови. Напередодні великих морозів був штиль без снігу і льодова поверхня застигла ідеально, — говорить спортсмен.

Микола Уваров каже, що зробив своє крило до ковзанів місяць тому. Вперше з ним вийшов на лід озера Чеха 20 грудня, але наступного дня пішло потепління і освоєння скімбату довелося відкласти.

Джерело:
До списку новин