загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У світі визначили найстарішу жінку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Станом на 21 січня вона прожила 115 років та 352 дні.

Жінка народилася в американському Сан-Франциско, штат Каліфорнія, 4 березня 1907 року, через рік після того, як її батьки емігрували до країни. Через вісім років вони вирішили повернутися до Іспанії та оселилися в Каталонії.

Відтоді Марія називає цей регіон своїм домом. Останні 22 роки вона проживала у будинку для людей похилого віку Residència Santa María del Tura.

Марія лишається здоровою та при здоровому глузді. Вона веде сторінку у Twitter, хоча у цьому їй допомагає донька.

У розділі Біографія там написано «стара, дуже стара, але не ідіотка».

У дописі в Twitter Морера розповіла, що її довголіття можна частково пояснити «порядком, спокоєм, міцним зв’язком із родиною та друзями, контактом з природою, емоційною стабільністю, відсутністю хвилювань, жалю, великою кількістю позитиву та тим, що трималася подалі від токсичних людей». «Я думаю, що довголіття також залежить від того, що пощастило. Удача і хороша генетика», — написала вона.

Нещодавно у Франції померла найстаріша у світі жінка. Черниця Люсіль Рандон не дожила до свого 119-річчя лише 25 днів. Вона була найстарішою людиною на планеті майже рік.

Джерело:
До списку новин