загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

День Тетяни 2023: історія, традиції та заборони зимового свята

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щорічно 25 січня у православному календарі відзначається Тетянин день. Церква в цей день вшановує пам'ять священномучениці Татіани Римської.

Жінки з прекрасним ім'ям відзначають День ангела Тетяни.

День Тетяни - історія свята Свята Тетяна жила в Римі в III столітті н.е. в знатній родині. Тетяну виховували в християнській вірі. Вона прийняла обітницю цнотливості, допомагала нужденним і присвятила церкві все життя. 25 січня її стратили язичники.

У цей день всі Тетяни отримують привітання від близьких. Жінки в цей день печуть коровай і роздають всім членам сім'ї по шматочку. У цей день можна сходити до церкви та помолитися Тетяні. У святої просять мудрості і успіхів у навчанні.

Незаміжні дівчата просять хорошого нареченого.

У День Тетяни не можна важко працювати і займатися рукоділлям. Не можна сваритися з близькими лихословити. Також заборонено відмовляти у допомозі.

Джерело:
До списку новин