загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонер з Житомирщини отрима грамоту за допомогу ЗСУ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щоденно українці, кожен на своєму місці, роблять все можливе, аби приблизити перемогу України над терористами.

Серед них і жителі Горщиківської громади, які беруть активну участь у волонтерській роботі: з початку війни і по сьогоднішній день готують страви для військовослужбовців і людей з деокупованих територій, плетуть маскувальні сітки для людей і техніки, передають на фронт речі першої необхідності, медичні засоби, засоби гігієни, збирають гроші і купують тепловізори, дрони. Є і такі волонтери, які передали на фронт не один, а майже 10 автомобілів.

Жителі громади не жаліють ні свого часу, ні сил, ні грошей. До волонтерської діяльності долучаються всі: учні та вчителі, працівники освіти, культури, медицини, представники місцевого самоврядування. До волонтерської діяльності долучився й уродженець Горщиківської територіальної громади, який нині живе в селі Бондарівка — Станіслав Августович Рафальський.

Він пережив Другу світову війну, полон, заслання, а сьогодні активно, грошима зі своєї пенсії, підтримує Збройні Сили України.

В свою чергу військові дякують пенсіонеру за підтримку і розуміння. З приємною місією – вручити подяку від командувача Національної гвардії України генерал-лейтенанта Юрія Лебедя завітав до Станіслава Августовича голова Горщиківської сільської ради Олексій Туровський.

На цій зустрічі Станіслав Августович вкотре передав частину своїх заощаджень на потреби української армії. «Я впевнений, що ми переможемо, ці гроші сьогодні передаю для наших синів і доньок на фронті. Хай послужать добру, хай пришвидшать нашу перемогу! Прошу всіх – не будьте байдужими.

Робіть все можливе від вас, щоб вибити ворога з рідної землі. Поки ми боремося – є Україна!», — зауважив Станіслав Августович. Так, Горщиківською сільською радою оголошено продовження благодійного збору коштів на потреби захисників України. На сьогоднішній день є кілька конкретних запитів. Разом ми сила, разом ми йдемо до Перемоги!

Джерело:
До списку новин