загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Сало – це ж наш наркотик". Вінницький кухарський штаб “Любаня” готує намазку із сала для захисників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсіонерки із селища Крижопіль на Вінниччині готують для ЗСУ з початку повномасштабної війни. Вареники, тушкованки, каші та інші смаколики відправляють на передову щотижня.

Цього разу наготували 7 кілограмів сальної намазанки, яка поїде на Бахмутський напрямок. Намазку з сала для захисників готує кухарський штаб “Любаня”. Пенсіонерки Крижополя організували його у лютому, після повномасштабного вторгнення Росії. Спочатку готували для знайомих чоловік, які боронять кордони України. Нині ж для всієї армії.

"Ми багато готували: вареники, відбивні, котлети, салати. Подумали, що треба щось таке приготувати, аби він поклав собі в кишеню, а потім дістав і перекусив цей бутерброд. Сало – це ж наш наркотик", – зазначила господиня Любов.

За технологією заморожене або свіже сало спершу пропускають через мʼясорубку, потім додають до нього спеції.

"Часник, кріп, сіль і перець додаємо сюди. Це щоб смачно було, плюс вітаміни. Нехай їдять, згадують нас і не хворіють там", – розповіла господиня Антоніна. Далі суміш перемішують та фасують по контейнерах. "Кладемо в контейнери, добре втрамбовуємо, щоб більше вмістилося. Вага такого контейнера 450-500 грам. Це щоб добре воно зберігалося, поки воно їде до місця призначення", – господиня Галина.

Продукцію для намазки надають місцеві м'ясні лавки, приносять і сусіди. Таку суміш можна їсти з хлібом, додавати до супів. Також можна на ній смажити.

Джерело:
До списку новин