загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабінет міністрів вирішив перенести індексацію пенсійних виплат з березня, як це було в минулі роки, на квітень. 

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет міністрів вирішив перенести індексацію пенсійних виплат з березня, як це було в минулі роки, на квітень. 

Про це 11 лютого повідомила міністр соціальної політики Оксана Жолнович в інтерв'ю "Укрінформ". "Ми працюємо над тим, аби зробити індексацію пенсій відповідно до інфляції.

Є ж формула індексації і відповідний закон. Думаю, така індексація відбудеться у квітні. Зараз робимо розрахунки", — сказала міністр. Наразі Міністерство соціальної політики проводить розрахунки, щоб провести індексацію пенсію, враховуючи ситуацію в економіці.

Нагадаємо, що з 1 січня мінімальна пенсія в Україні становить 2 093 грн (опісля підвищення на 66 грн), а максимальна – 20 930 грн (у грудні її збільшили на 660 грн).

Індексації пенсій у 2023 році складе 5,4%.

Цього року оформити вихід на пенсію за віком у 60 років зможуть громадяни, маючи стаж у 30 років. У 63 роки – зі стажем 20 років, у 65 років – 15 років. 

Джерело:
До списку новин