загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шмигаль: Пенсії в Україні збільшать на 20%

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У березні 2023 року пенсії українців будуть проіндексовані та збільшаться на 20%. Індексація виплат торкнеться понад 10 мільйонів українців. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Глава уряду зазначив, що індексацію пенсій буде проведено, попри те, що за законом про державний бюджет на 2023 рік перегляд цих виплат не є обов'язковим. "У 2023 році пенсії для українців знову будуть підвищені. Вже цього березня Уряд проведе індексацію пенсій на 20%.

Індексація торкнеться більш ніж 10 млн українців. Загалом цього року держава планує витратити на пенсійне забезпечення понад 700 млрд грн", — сказав він. Шмигаль додав, що уряд зберігає всі доплати до пенсії за віком.

Пенсіонери віком понад 80 років продовжать отримувати щомісячну доплату в 500 гривень, 75-80 років — до 400 гривень, 70-75 – до 300 гривень. Станом на жовтень 2022 року в Україні зареєстровано 10,7 млн пенсіонерів. Середній розмір пенсії по країні трохи перевищує 4,5 тисяч гривень.

Джерело:
До списку новин