загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У найсильнішої людини є слабке місце, яке зовсім від неї не залежить – ті, кого вона любить…

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Колись я була в гостях у дуже багатого чоловіка. Він багато добився своїм розумом і працею, багато чого пережив. Це була дуже сильна людина. Багато всього довелося йому витримати у житті. І він витримав. Він був як немолодий лев, – потужна особистість, повірте.

Сиділи біля каміна у його величезному особняку. Дивились на полум’я. Він згадував минуле. Згадував правильно – свої перемоги. Можна було назвати його господарем життя. Він міг майже все, тепер його становище було непорушне. А сила його не пішла, здоров’я було міцним, розум – ясним, плани – чіткими. Він керував своїм життям та життями інших. Владно керував. Бо міг.

Він говорив вагомо і тихо про те, як досяг успіху. І тут його дворічний онучок Микитка незручно впав обличчям прямо на камінну решітку! Бігав і впав. І голосно заплакав, від переляку, не від болю, як потім з’ясувалося, на щастя. Усі схопилися, звичайно. Кинулися до дитини. І цей Король Лев першим підскочив. Підскочив, підхопив на руки і почав кричати, голосніше Микитки: “Що з ним? Що з малюком? Він пошкодив голову, зубки могли випасти! Збирайте зубки, шукайте, треба вертольотом у клініку, там допоможуть! А-а-а, що з моїм онуком, він не дихає!”

Я навіть не згадаю, що він кричав. Руки в нього тремтіли, щоки тремтіли, – він роздивлявся дорогоцінного онука, той навіть плакати перестав з переляку. Тільки белькотів: “Діда, діда!”. Діда був схожий на божевільного. Але швидко прийшов до тями. І навіть сам потім посміявся трохи над своєю реакцією. Коли переконався, що дитина у повному порядку. Жодних пошкоджень! Ось так воно є. І потім ми про це говорили, – ти можеш бути яким завгодно сильним.

Скільки завгодно перенести страждання, скільки завгодно здобути перемог. Ти можеш вважати себе господарем життя! Але якщо щось трапляється з тим, кого ти любиш, ти беззахисний, як дворічний малюк. Так щиро сказав Король Лев. І не треба надто пишатися і хизуватися своєю силою. Навіть у думках. І підноситися над іншими не треба.

А треба благати, щоб усе було добре з тими, кого ми любимо. І дякувати за це щодня. Тому що у найсильнішої людини є слабке місце, яке зовсім від неї не залежить – ті, хто їй дорогий, кого вона любить. Можливо, вони й роблять нас сильними, ці діти, ці люди, заради яких ми живемо. І перемагаємо…

Автор: Анна Кір’янова

До списку новин