загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розповідь Блаженнішого Любомира Гузара про те, що найважливіше у пості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Коли до тебе приходить гість, а ти постановив собі постити – залиш піст, прийми гостя і не дай йому відчути, що от він їсть, а ти постиш. Бо йому це буде прикро. Їж разом з ним. Пропонуємо розповідь Блаженнішого Любомира Гузара про те, що найважливіше у пості.

Якось мене запросили австрійці до міста Грац на зустріч. Один чоловік, який був там, хотів зробити щось добре для мене – і запросив мене до ресторану. Він – дуже хороша людина і покликав мене у поважний ресторан, хоча я дуже швидко зорієнтувався, що цей ресторан був далеко понад його можливості, що він міг заплатити за добру вечерю.

А була п’ятниця. Я подивився у меню, у п’ятницю би випадало рибу їсти. Але я зорієнтувався, що вечеря з риби тут коштує удвічі більше, ніж вечеря з м’яса і я був би цього чоловіка фінансово розорив. Тому, довго не думаючи, я замовив віденську котлету і зі смаком з’їв її, бо я не хотів зробити йому великої прикрості. Бувають різні моменти.

Один із висловів єгипетських старців вчить: “Коли до тебе приходить гість, а ти постановив собі постити – лиши піст, прийми гостя і не дай йому відчути, що от він їсть, а ти постиш. Бо йому це буде прикро. Їж разом з ним”. Головне – не робити іншій людині прикрості.

До списку новин