загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Тернопільщині пенсіонерам перераховують пенсії: хто отримає доплати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 1 березня в області почали перераховувати пенсійні виплати. Мінімально вони зросли на 100 гривень. Перераховані виплати пенсіонери будуть отримувати з 4 березня.

Про це розповів Суспільному начальник Головного управління пенсійного фонду України в області Ігор Москалик. За його словами, перерахунки провели майже для 260 тисячі осіб. Дізнатися, чи перерахують йому пенсію, прийшов тернополянин Олексій Стасюк.

Чоловік має 28 років трудового стажу. Його консультує.

"Ви отримували 2500 гривень пенсії. З 1 березня розмір вашої пенсії становить 2628 гривень 9 копійок. Вам провели індексацію. Ваш індивідуальний коефіцієнт із заробітної плати перерахували відносно середньої 7 405 гривень 3 копійки".

Олексій Стасюк каже, виплат на прожиття не вистачає, тому влаштувався на роботу охоронцем. "Мені не вистачало коштів, я брала ще в сина. В мене син також інвалід, прийшов з армії. Тепер такий вік, що більшість грошей витрачається на медикаменти й квартиру. Моя пенсія зросла на 469 гривень", – каже Марія Чубата.

З березня розмір пенсій зросте не менше, ніж на 100 гривень, каже заступник начальника Пенсійного фонду області Володимир Івахов.

"Пенсії обчислені із застосуванням показника середньої заробітної плати, з якої сплачено страхові внески 6186 гривень 32 копійки. З 1 березня індексуються на 19,7 відсотка і таким чином пенсії будуть перераховані від показника середньої заробітної плати 7405 гривень 3 копійки. До пенсій, призначених відповідно до Закону "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" з 1 січня 2020 року до 31 грудня 2022 року включно, з 1 березня 2023 року встановлюється щомісячна доплата в розмірі 100 гривень. Ці пенсії в 2023 році індексуватися не будуть".

Джерело:
До списку новин